Ems 2018-04-24T12:56:58+00:00

EMS

EMS(Electrical Muscle Stimulation) este cea mai bună metodă de a obține rezultate rapide, sigure și eficiente. Cu doar 2 antrenamente pe săptămână, a câte 20 de min fiecare, vei economisi timp și vei avea efecte pozitive asupra sănătății tale. Tehnologia EMS este varianta ideală care te va ajuta cu adevarat să obții un aspect fit și cu care vei reuși să slăbești, să elimini celulita și să te tonifici.

Încă de la prima sedință de EMS vei consuma la peste 900 de calorii și vei obține rezultate rapide și eficiente.

Beneficiile antrenamentelor de EMS:

Ce este Electro Stimularea Electrică?

Electrical Muscle Stimulation (EMS) este o metodă de activare a mușchilor prin intermediul unui impuls bipolar, implicând peste 92% din fibrele musculare ale corpului. Acesta este secretul care te poate ajuta cu adevărat să obții un aspect fit. În timpul antrenamentelor, nu este comprimată coloana vertebrală și nici nu se exercită presiune pe articulații, contribuind astfel la ameliorarea și chiar eliminarea durerilor de spate.

În cadrul studioului HealthyFit by Oana, vei fi în permanență supravegheat de un antrenor personal care se va dedica doar ție și nevoilor tale!

Antrenorul nostru va stabili împreună cu tine care este cea mai potrivită modalitate de lucru și întodeauna va ține cont de programul tău, de condiția ta fizică și sănătatea ta.

NOI TE VOM MOTIVA, RESPONZABILIZA ȘI TE VOM AJUTA SĂ IȚI DEPĂȘEȘTI LIMITELE!

Tehnologia porneşte, istoric, de la constatările lui Galvani (1791), cel care a descoperit că un curent electric induce contracţia musculară si a intrat în atenţia publicului in ultimii ani, fiind folosită în medicina de recuperare, menţinerea funcţiei musculare pentru pacienţii imobilizaţi sau terapia durerii – în special durerile lombare dar şi ca instrument auxiliar pentru creşterea forţei şi rezistenţei pentru atleţi.În ultimi anii EMS este folosit in mod deosebit ca metodă alternativă a fitness-ului și ca instrument util pentru slăbire.

Prețuri

⇝ abonamente / număr ședințe

1 ședință

ron100

3 ședințe

ron231

5 ședințe

ron350

9 ședințe

ron540

15 ședințe

ron750

48 ședințe

ron1999

⇝ abonamente / nelimitat

1 lună

ron570

3 luni

ron1399

6 luni

ron2400

12 luni

ron4560

Consultatie de start:

  • cantarirea cu aflarea compozitiei corporale
  • calcularea IMC — indice de masa corporala
  • calcularea BMR — rata metabolismului bazal
  • citirea buletinului de analize recomandate si discutarea istoricului acumularii de kilograme
  • identificarea problemelor alimentare
  • stabilirea obiectivului
In urma discutiei noastre vom stabili impreuna de ce perioada de plan de nutritie persoanlizat aveti nevoie pentru a ajunge la greutatea dorita.
Consultatia de start se poate facem si in regim online pe skype — 60 ron.