Nutriție 2018-04-24T13:17:01+00:00

NUTRIȚIE

Suprapoderabilitatea și obezitatea reprezintă al cincilea risc de decese la nivel global. Obezitatea poate fi prevenită! Cel puțin 2,8 milioane de adulți mor în fiecare an ca urmare a faptului că au greutatea peste limitele normale. În Romania 55% dintre români sunt obezi cu 5% mai mult față de anul trecut, iar o tremie dintre copii din UE cu vârsta cuprinsă între 6 și 9 ani sunt supraponderali sau obezi. Suprapoderabilitatea și obezitatea răspund la peste 44% dintre problemele cauzate de Diabet, peste 23% dintre cele provocate de Bolile Ishemice Cardiace și de 7-14% dintre problemele cauzate de anumite forme de Cancer. A cunoaște și a alege să fii în formă, implică să adopți obiceiuri sănătoase și să faci din prevenirea bolilor o prioritate în viața ta. Alegerile de zi cu zi sunt importante pentru sănătatea și starea ta de bine, atât acum, cât și în anii următori. O alimentație sănătoasă se va reflecta într-un trup sănătos! Problemele legate de alimentație, pot avea la bază comportamente și obiceiuri nesănătoase, apărute la rândul lor din alte suferințe. Alimentația sănătoasă, reprezintă asul din mâneca celor care vor să iși trateze cu respect corpul și mintea, și astfel să iși prelungească viața. Specialistului nostru în Nutriție, este absolventă a Facultății de Medicină și adițional are o vastă experiență în programele de reeducare alimentară. Dacă vrei să iți schimbi stilul de viață alege HealthyFit by Oana! Noi suntem aici pentru a te ghida și învăța cum să transformi Nutriția și alimentele în cel mai important partener împotriva oricărei posibile probleme de sănătate. Scopul nostru este de a veni în ajutorul persoanelor care doresc să slăbească, să se mențină și să mănânce sănătos. Evaluăm nutriția ta actuală și te vom ajuta să urmezi un plan alimentar personalizat, în funcție de necesitățile tale și stilul tău de viată! La HealthyFit by Oana, te vom învăța să asociezi corect alimentele și te vom ajuta să slăbești, dar în același timp ne vom gândi și la sănătatea ta.

Cum te ajutăm să obții silueta perfectă?

1. Consultația de evaluare

Această consultaţie are atribuția de a face o evaluare complexă a statustului nutrițional și metabolic, a condiției de sănătate şi a gradului de motivare. Vei efectua gratuit analiza compoziţiei corporale cu echipament computerizat. În final vom stabili împreună care este varianta de tratament cea mai potrivită pentru tine şi vom iniţia strategia terapeutică pe termen lung. La finalul aceastei prime consultaţii NU vei primi o dietă. Rolul ei este de evaluare şi de a stabili strategia pe termen lung.

2. Analize, examinarea și completarea raportului alimentar

Un pas important în evaluarea ta este efectuarea analizelor de sânge și a investigațiilor fiziologice și testului de intoleranță alimentară. În urma acestor analize, vă putem construi un profil complet, care alaturi de informatile primate și măsurătorile efectuate, ne vor ajuta să iți oferim cea mai eficientă soluție.

3. Dieta personalizată

Studioul nostru de Nutriție, vă oferă obținerea unor răspunsuri rapide și profesioniste la problemele Dumneavoastra legate alimentație. Variantele de regim alimentar personalizat, vor fi adaptate necesităţilor şi preferinţelor individuale, precum şi patologiei asociate. Programul HealthyFit by Oana se va finaliza cu o fază de menținere, în care se renunță la cantități și practice poți consuma orice aliment respectând regulile și asocierile corecte, asigurând un rezultat durabil și vizibil. Fără ierburi miraculoase, fără pastille de slăbit sau alte leacuri băbești! Noi îți vom oferi un program nutrițional perfect, în funcție de obiectivele și stilul tău de viață, adaptat stării tale de sănătate și dorințelor tale culinare. Dietele recomandate de noi, sunt cea mai sigură și sănătoasă formă de slăbire!

Cine te tratează?

Ciuhureanu Oana Nicoleta este Absolventă a Facultății de Medicină și în același timp a urmat cursuri acreditate de Nutriție și Sport. O fostă grăsuță care vă poate înțelege perfect prin ce trece o persoană cu probleme de greutate. Am avut 108 kg iar acum am 58, știu exact prin ce stări trece o persoană cu probleme de greutate, frustrările și cercul vicios. Sunt pasionată de Nutriție și Sport și m-am hotărât să îmi aleg această specializare în momentul când m-am intors din Germania, după 2 ani de medicină în Dresden. Specialistul în Nutriție de la HealthyFit by Oana, va veni în ajutorul persoanelor care doresc să slăbească, să se mențină și să mănânce sănătos, cu ajutorul unor PROGRAME INDIVIDUALIZATE, centrate pe necesitățile și preferințele alimentare ale pacientului.
Vreau să slăbesc sănătos!