Consultatie initiala nutritionala:

100 Ron

Sedinta de 1 h

Nu vom prescrie diete minune! Ca de exemplu, slabirea a 10 kg in 7 zile, nici pilule miraculoase sau ceaiuri minune care va topesc grasimea.

Fiecare organism asimileaza diferit almentele, astfel ca dieta se va structura dupa tipicul fiecarei persoane, in urma anchetelor alimentare si investigatiilor efectuate.
Parametrii relevanti nu sunt doar cei referitori la greutate, ci si la varsta, sex, numarul de kilograme care se doresc a fi „pierdute”, obiceiuri zilnice, stil de viata, activitate desfasurata, intr-un cuvant Viata fiecaruia dintre noi.

Modul de lucru propus pentru serviciile de nutritie:

Analiza compozitiei corporale: detaliere a compozitiei corporale pe diverse categorii: procent grasime, muschi, masa osoasa, apa, varsta metabolica.

Plan alimentar personalizat: pentru ca fiecare dintre noi este diferit la fel si alimentatia potrivita este diferita pentru fiecare dintre noi in functie de necesitati, varsta, sex.

Consultatie initiala nutritionala online: 

100 Ron

Sedinta de 1 h

x-body pret

Fiecare pacient isi poate alege programul de nutritie potrivit in urma intalnirii initiale cu medicul nutritionist. Programele tin cont de nevoile speciale ale fiecarui pacient, de afectiunile sale si mai ales de nevoile emotionale si de tipul de personalitate. 

 Modul de lucru propus pentru serviciile de Nutritie online:

  • Cei interesati sunt invitati sa completeze un formular initial in care sa-si manifeste interesul pentru acest tip de program;
  • Dupa dovada platii, pacientul va primi un set de chestionare referitoare la starea de sanatate pe care le va trimite inapoi completate, dupa care se va stabili de comun acord cu nutritionistul, o consultatie online;
  • In cadrul consultatiei online initiale, se vor discuta statusul medical, obiceiurile alimentare si stilul de viata, pacientul primind primele recomandari din partea doctorului nutritionist;
  • Pacientul va incepe programul personalizat primind primul meniu pe 7 zile pe care va trebui sa il respecte;
  • In fiecare saptamana va avea loc o consultatie online in care se vor discuta dificultatile intampinate in respectarea programului, daca acestea au existat, iar pacientul va primi un alt meniu tot pentru 7 zile.x-body pret
xbody pret