Consultatie initiala nutritionala:

100 Ron

Sedinta de 1 h

Nu vom prescrie diete minune! Ca de exemplu, slabirea a 10 kg in 7 zile, nici pilule miraculoase sau ceaiuri minune care va topesc grasimea.

Fiecare organism asimileaza diferit almentele, astfel ca dieta se va structura dupa tipicul fiecarei persoane, in urma anchetelor alimentare si investigatiilor efectuate.
Parametrii relevanti nu sunt doar cei referitori la greutate, ci si la varsta, sex, numarul de kilograme care se doresc a fi „pierdute”, obiceiuri zilnice, stil de viata, activitate desfasurata, intr-un cuvant Viata fiecaruia dintre noi.

Modul de lucru propus pentru serviciile de nutritie:

Analiza compozitiei corporale: detaliere a compozitiei corporale pe diverse categorii: procent grasime, muschi, masa osoasa, apa, varsta metabolica.

Plan alimentar personalizat: pentru ca fiecare dintre noi este diferit la fel si alimentatia potrivita este diferita pentru fiecare dintre noi in functie de necesitati, varsta, sex.

Consultatie initiala nutritionala online: 

100 Ron

Sedinta de 1 h

x-body pret

Fiecare pacient isi poate alege programul de nutritie potrivit in urma intalnirii initiale cu medicul nutritionist. Programele tin cont de nevoile speciale ale fiecarui pacient, de afectiunile sale si mai ales de nevoile emotionale si de tipul de personalitate. 

 Modul de lucru propus pentru serviciile de Nutritie online:

x-body pret
xbody pret
Open chat