Hai să ne cunoaștem

Dr. Ciuhureanu Oana
un cabinet de nutriție cu o poveste cât o viață!

Cabinet de nutriție dr. Oana Ciuhureanu este specializat în calcularea unui plan alimentar personalizat, în identificare și tratarea patologiilor preexistente, în implementarea unui  stil de viață  sănatos !

O dieta nu ar trebui sa fie o simplă lista de interdicții și de sfaturi. Pentru a avea succes, fie ca discutăm despre slabit, crescut masă musculară sau alte obiective, dietele ar trebui să fie un adevărat stil de viață.

Dieta, vazută ca un stil de viață, combină alimentele potrivite din care organismul nostru să-și ia toți nutrienții necesari, cu sportul și cu un stil de viață lipsit de vicii sau alte lucruri ce pot afecta buna dezvoltare a organismului.

Cei mai multi oameni fac greseala de a lua de bune unele sfaturi citite pe net sau gasite prin intermediul unor cunoscuti care le-au aplicat si au vazut rezultate, neluand in calcul ca fiecare persoana este diferita.

Dr. Oana Ciuhureanu avertizeaza ca cel mai bun lucru pe care il poti face atunci cand te hotarasti sa tii o dieta, este sa te adresezi unui medic specialist, sa iti faci o programare la un cabinet de nutritie specializat si sa pornesti de acolo in creionarea unui plan personalizat.

In  cadrul cabinetului de nutritie Dr.Oana  Ciuhureanu vei gasi programul perfect de nutritie .

Cei  care sunt interesati de un program de nutritie personalizat dar si de schimbarea stilului de viata si care vor in acelasi timp sa traiasca in armonie  cu organismul lor, cabinetul Dr. Ciuhureanu Oana este solutia ideala. Aici vei intalni o echipa profesionista, dotari ultramoderne dar si un spatiu cald si primitor.

În  cadrul cabinetului de nutriție Dr.Oana  Ciuhureanu vei găsi programul perfect de nutriție .

70% din persoanele de pe glob au ținut o dietă cel puțin odată în viață, conform studiilor. Cu toate acestea, multe persoane au declarat că nu au obținut un rezultat satisfăcător în urma dietei. De ce? O programare la un cabinet de nutriție ar fi primul pas pentru a afla un răspuns la această întrebare.

De cele mai multe ori, atunci când oamenii recurg la o dietă, nu consultă înainte un nutriționist, ci pur și simplu adoptă un program citit de pe net sau din diverse reviste.

Spre exemplu, aceleași studii arată faptul că 41% dintre femei renunță de obicei la o masă zilnică, în speranța de a slăbi. Acest lucru este cu totul nepotrivit, întrucât slăbirea nu trebuie să se facă prin înfometare sau alte măsuri drastice.

Cum te poate ajuta o programare la un cabinet de nutriție specializat în procesul de slăbire?

Când ar trebui să îți faci o primă programare la un cabinet de nutriție ?

Principalele semne că ar trebui să ții o dietă sunt , de obicei, aceleași . Când ești lipsit de energie, când simți că indiferent câ te calorii ai mânca nu te saturi, când nu mai poți să dormi și te simți din ce în ce mai obosit, atunci semnele sunt clare.

Este nevoie de o reechilibrare a dietei, poate chiar de o detoxifiere a organismului și de a readuce echilibrul în viață ta . Dietele sunt soluțiile perfecte pentru a reechilibra balanță dintre latura fizică și energia noastră.

Așadar , dacă unul dintre semnele de mai sus aparte în viață ta sau dacă resimți efectele tuturor celor expuse mai sus, combinat, este clar că ai nevoie de o pauză . Organismul tău are nevoie de o pauză și el.

Sfaturile de slăbit sunt un subiect foarte popular peste tot pe internet, însă , corpul nostru are nevoie de mai mult decât de perfecțiunea fizică.

Tocmai de aceea, în cadrul cabinetului nostru de nutriție și sport, acolo unde activează doamna Doctor Oana Ciuhureanu promovăm alimentația echilibrată și sănătoasă .

Dr. Ciuhureanu Oana – cabinetul de nutriție care promovează alimentația echilibrată și sănătoasă

Sănătatea și aspectul fizic nu sunt un lux, sunt o necesitate și acum sunt accesibile tuturor! Va așteptăm cu drag la Dr. Oana Ciuhureanu pentru a vă schimba stilul de viață .

Peste 1400

de pacienți

fericiți și sănătoși care au reușit să își schimbe stilul de viață 

Peste 2000

de kg

pierdute definitiv și o stare perfectă de sănătate 

Peste 1500

de patologii

rezolvate

Peste 1200

de regimuri

calculate

Ai grijă de corpul tău că este singurul loc unde va  trebui să trăiești toată viață.
Alimentația sănătoasă nu este un trend, ci un mod de viață.
Str. Negru Voda, nr. 2, bl C4,
Sc. 1, Et. 2, ap. 11
(reper: P-ța Unirii, Institutul Bancar Român)
Sector 2, București Luni — Vineri: 10 — 20