Servicii

Programe de nutriție personalizate în funcție de patologii

Aici găsești un ghid complet în funcție de diferite afecțiuni cu care vă confruntați. Este binecunoscut efectul pe care o alimentație potrivită și sănătoasă îl poate avea. În special dacă suferi de o anumită patologie este important să consulți un specialist în nutriție. Alimentația este modalitatea prin care corpul nostru reușeste să funcționeze optim. Pentru un stil de viață sănătos, o alimentație sănătoasă este crucială. Încă de la o vărstă fragedă și până în perioada senioriei, există sfaturi alimentare specifice fiecăriei etape din viața unei persoane.

Oferim planuri alimentare utile pentru pacienții care suferă de diferite boli care impun un anumit tip de alimentație. Prin intermediul alimentației îți poți îmbunătăți viața și poți să te bucuri de fiecare moment cu adevărat. Alege să faci o schimbare chiar astăzi!

Ne ocupăm astfel de planuri alimentare pentru numeroase tipuri de afecțiuni, cum sunt:

Încercăm să stabilim cu pacientul un dialog deschis, în care să primeze încrederea și sinceritatea din ambele părți. Deși sfaturile nutriționale și informația este esențială, pacientul are și el de depus un efort pentru reușita programului. Cu toate îndrumările și sfaturile pe care le oferim, o să vă schimbați viața cât ați clipi!

            De ce aveți nevoie pentru a pune în aplicare planul alimentar?

  • Sinceritate în relația cu nutriționistul;
  • Ambiție să pui în aplicare sfaturile nutriționistului;
  • Curaj să-ți schimbi viața în bine!

 

Programe de nutriție personalizate special pentru nevoile tale!

Modifică-ți stilul de viață și adoptă obiceiuri sănătoase în același timp. Noi te putem îndruma!

Pregătim pentru tine programe personalizate care să se plieze pe obiceiurile și obiectivele pe care le ai. Acum este momentul pentru a face o schimbare!

Vom ține cont în special de:

  • Istoricul medical individual. În funcție de diferite patologii de care le suferiti, vom realiza un plan alimentar adecvat;
  • Preferințele alimentare. Pe cât posibil, încercăm să ținem cont de obiceiurile anterioare ale clientului și să adaptăm planul alimentar la acestea. Desigur, există și cazuri în care datorită anumitor alergii sau boli specifice, acest lucru este mai dificil de realizat;
  • Obiectivele tale. Adaptăm ritmul și modificăm planul alimentar astfel încât obiectivele tale să devină realitate în cel mai scurt timp posibil.

Colaborează cu noi dacă și tu îți dorești:

  • Un stil de viață sănătos, dat de o alimentație echilibrată;
  • Slăbire sănătoasă și care se poate menține în timp;
  • Adaptarea dietei la afecțiuni cu care vă confruntați;
  • Aflarea dietei care funcționează cel mai bine pentru tine și istoricul tău.

Ședințele individuale vor duce la crearea planului alimentar ideal pentu tine! După care, se va monitoriza funcționarea acestuia și în funcție de anumiți factori se va modifica, dacă o să fie necesar. Planul alimentar nu trebuie să fie excesiv de rigid, el trebuie să fie ușor de urmat de către pacient și flexibil. Alimentația este esențială pentru o dezvoltare armonioasă a fiecăruia dintre noi. Începe chiar de azi să faci o schimbare în viața ta!

Fă-ți o programare!

Completează formularul și te sunăm noi!

Nu rată oferta noastră!

Primești gratuit o analiză corporală care îți arată: grăsimea viscerală, masă musculară și procentul de grăsime din corp.

Contact

Dr. Oana Ciuhureanu

0799 831 349 healthyfitbyoana@gmail.com
Luni — Vineri: 10 — 20

Date juridice

Bodyfit 4 Friends S.R.L

Str. Negru Voda, nr. 2, bl C4, Sc. 1, Et. 2, ap. 11 (reper: P-ța Unirii, Institutul Bancar Român) Sector 2, București J40/7140/2016 CIF: 36103783
gdpr-image
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru web. Vezi mai multe pe Politica de confidențialitate.