Termene și condiții

CINE SUNTEM

Bodyfit 4 Friends S.R.L, cu sediul în Bdul Basarabia, nr. 68, bl. 35, sc. A, parter, ap. 3, Sector 2, București înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J40/7140/2016 cod fiscal 36103783.

INFORMAȚII GENERALE

1. SCOPUL ȘI ACCEPTAREA TERMENELOR

Prezentul document reglementează condițiile de utilizare ale website-ului de către vizitatori și clienți, precum și modalitatea în care produsele vândute în cadrul website-ului pot fi cumpărate. Prezentul document are valoarea unui contract încheiat între noi și clienți, producând așadar efecte juridice de la data acceptării sale de către clienți.

2. DREPTURI DE AUTOR

Conținutul site-ului https://www.healthyfit.ro/ – imagini, ilustrații, texte, grafice, tabele, iconițe, fotografii, clipuri audio/video, elemente de grafica web, scripturi, documente, programe și alte date – este proprietatea SC Bodyfit 4 Friends S.R.L și a furnizorilor săi.  Folosirea fără acordul companiei SC Bodyfit 4 Friends S.R.L a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Menționăm că o parte din imagini și iconițe sunt preluate prin programul online de editare a imaginilor Adobe Spark și prin librăria online de imagini FreePik.

3. ACCESUL LA INFORMAȚIILE DE PE SITE ȘI DISPONIBILITATEA

SC Bodyfit 4 Friends S.R.L garantează tuturor utilizatorilor acces limitat, în interes personal, pe site-ul https://www.healthyfit.ro/ și nu le conferă drepturile de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor SC Bodyfit 4 Friends S.R.L fără acordul prealabil scris al acesteia.

Cu toate ca scopul este să oferim un serviciu online fiabil, nu putem promite că serviciile noastre vor fi disponibile tot timpul, că vor putea răspunde la toate cerințele. Dacă o eroare intervine în timp ce utilizezi site-ul, te rugăm să ne contactezi și vom rezolva problema într-un timp cât mai scurt.

Accesul pe site poate fi uneori restricționat pentru mentenanță sau actualizări ale sistemului. În cazul în care site-ul nu este disponibil, termenele de livrare sau anulare a produselor rămân aplicabile.

4. TEXTE, IMAGINI ȘI FILMULEȚE

Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din toate paginile. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe:

 • imaginile au caracter informativ;
 • unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare;
 • toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Prețurile pentru programele de pe site pot fi modificate fără notificare prealabilă.

5. SECURITATE

Dacă folosești site-ul https://www.healthyfit.ro/,  ești direct răspunzător pentru actualizarea, păstrarea confidențialității și protecția datelor tale personale, a adresei de email, numelui de utilizator și parolei de acces. Tu ești singurul răspunzător pentru a restricționa accesul altor persoane la calculatorul sau laptopul pe care îl folosești să accesezi contul tău personal pe acest site.

Bodyfit 4 Friends S.R.L nu va  oferi datele tale confidențiale fie adresa, numele de utilizator, emailul sau parola de acces fără acordul tău.

Dacă suspectezi că a fost comprimisă confidențialitatea datelor tale ne vei contacta pentru a bloca accesul la contul respectiv și a crea un nou cont pentru tine sau pentru a modifica datele de acces la contul compromis.

Plata cu cardul este asigurată de un procesator de plăți independent de https://www.healthyfit.ro/.Ține cont de metodele de securitate oferite de banca ta atunci când faci plata. Informațiile cardului tău nu sunt memorate nici pe site-ul nostru, dar nici pe site-ul procesatorului de plăți. Sesiunile plată cu cardul sunt securizate și datorită certificatului de securitate (apasă pe lacățelul de lângă adresa site-ului).

6. PREȚUL PRODUSELOR

Prețurile prezentate sunt finale, nu conțin TVA (firma nu este plătitoare de TVA).

Prețul poate fi modificat în mod unilateral, clientul având obligația de a consulta pagina produsului. Totodata, prețul pentru produsele comandate va fi afișat în procedura de comandă.

Prețul produselor comandate se poate achita la momentul plasării comenzii:

 • cu cardul, prin intermediul procesatorului de plati Netopia sau transfer bancar. Carduri de tip Visa/Visa electron, MasterCard/Maestro sunt acceptate, plata fiind realizată în condiții de securitate maxima, fără a se percepe vreun comision suplimentar și firma va transmite clienților factura fiscală pentru fiecare plată efectuată. Pentru plățile cu card bancar, tranzacția va apărea pe extrasul de cont al clientului plătitor.
 • prin transfer bancar urmărind instrucțiunile afișate la trimiterea comenzii.
 • la sediul firmei în numerar.

7. PLASAREA UNEI COMENZI

Prin intermediul website-ului pot fi achiziționate produse astfel cum acestea apar în pagina. Produsele disponibile la vânzare pe website  pot varia în funcție de stocuri sau de alte motive, la atitudinea Firmei.

Orice persoana poate plasa o comanda pe website astfel:

a) Clientul alege produsele prin selectarea acestora, a cantității dorite;

b) Clientul introduce produsele în coș, fiind informat despre valoarea totală de plată;

c) Clientul introduce datele personale solicitate (date de identificare, date privind adresa de expediție, date de facturare, alte date după caz) și apasă butonul „trimite comanda” acceptând în prealabil termenele și condițiile website-ului;

Există riscul ca, urmare a plasării mai multor comenzi simultante în cadrul website-ului în același timp, stocurile de produse să se epuizeze. Într-o asemenea situatie, noi ne obligăm să notificăm clienții care au plasat o comandă prin intermediul website-ului, în termen de maxim 12 ore cu privire la epuizarea stocurilor și dupa caz: să stabilim cu clienții o nouă dată de livrare; sau să restituim suma achitată.

8. CONDIȚII CONTRACTUALE

 1. Prin accesarea website-ului  orice vizitator sau după caz client este obligat să citească și să respecte termenele și condițiile website-ului.

  Prezentul document se consideră înțeles și acceptat fără rezerve în următoarele situații și modalități:
  a) Prin efectuarea unei vizite în cadrul website-ului de către orice vizitator;
  b) Prin bifarea rubricii, sunt de acord cu termenele și condițiile website-ului la momentul creării oricărui cont de utilizator în cadrul website-ului;
  c) În procedura de plasare a comenzii, pentru clienții care comandă fără cont de utilizator, prin bifarea rubricii „sunt de acord cu termenele și condițiile website-ului”;

  Termenele și condițiile pot fi modificate în mod unilateral de catre noi, fiind de datoria fiecărui vizitator să verifice dacă au survenit modificări. Ca exceptie, firma se obligă să notifice toți utilizatorii care au cont pe website cu privire la schimbarea termenelor și condițiilor, în termen de 5 zile de la modificare acestora, prin email sau prin notificare trimisă în contul de utilizator.

 2. Prin înregistrarea unui cont sau a unei comenzi pe acest site, utilizatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic , WhatsApp sau e-mail) prin care noi  derulăm operațiunile comerciale. Odată înregistrată comanda sau contul, utilizatorul este de acord cu termenele și condițiile enumerate în această pagină, dar și cu politica de confidențialitate a acestui site. Contractul se consideră încheiat între noi și utilizator în momentul comenzii finalizate primite de către utilizator de la noi.
 3. Accesul în vederea efectuării unei comenzii ii este permis oricărui utilizator/cumpărator. Pentru motive justificate Bodyfit 4 Friends S.R.L își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorului/cumpărătorului în vederea efectuarii unei comenzi și/sau pagini ale site-ului.
 4. În cazul plăților online nu putem fi responsabili pentru nici un cost suplimentar suportat de utilizator, incluzând, dar nelimitându-se la comisioane de conversie aplicate de către banca emitentă a cardului utilizatorului dacă moneda contului este alta decat RON.
 5. Utilizatorul poate fi persoană fizică sau juridică înregistrată pe site sau cumpărător doar dacă are peste 16 ani. 
 6. Programările de pe site sunt disponibile doar persoanelor a căror reședință sau sediu social se află pe teritoriul României. Dacă nu te afli printre aceste persoane și dorești să te programezi la noi, te rugăm să ne contactezi.
 7. Vizitatorii și clienții website-ului au obligația:
  a) de a folosi website cu bună credință, pentru a se documenta cu privire la produsele Firmei și/sau al cumpărării acestor produse;
  b) de a respecta legislația în vigoare pe toată perioada în care se află pe website.

 8. Site-ul, echipa și firma care administrează acest site (enunțată la secțiunea Cine Suntem) nu își asumă responsabilitatea în cazul în care clienții nu respectă ghidurile, notificările și informațiile transmise prin email, telefon, Whatsapp, site sau prin orice alt mijloc, în vederea activării licențelor.

9. ALTE CLAUZE

Orice litigii derivând din prezentul document se vor soluționa pe cale amiabilă, sau după caz de către instanțele competente de la sediul Bodyfit 4 Friends S.R.L.

Prezentul document este guvernat de legea română.

Pentru orice comunicare cu echipa noastră, te rugăm să folosești adresa de email: ciuhureanuo@yahoo.com și numărul de telefon 0799831349.

Basarabia, nr. 68, bl. 35, sc. A,
parter, ap. 3
(reper: P-ța Unirii, Institutul Bancar Român)
Sector 2, București

Luni — Vineri: 10 — 20