Testimoniale verificate

Andrei


De-a lungul timpului am avut parte de multe diete, dar nici una nu m-a satisfăcut prin rezultate. După lungi căutări am descoperit-o pe dr Oana Ciuhureanu, în primul rând un om minunat și un nutriționist extrem de bun. Sincer să fiu, la început aveam în minte doar 'off..iarăși dietă '... însă am rămas uimit de cât de echilibrat este meniul dat și de rezultatele incredibile încă de la început. Fără să îmi fie foame, fără să am stări de moleșeală, fără să renunț total la locurile care îmi plăceau. Am reușit să dau jos 20 de kg în 14 săptămâni! O recomand pe dr Oana Ciuhureanu !

Cristina


Mulțumesc Oana pentru profesionalismul și atenția de care dai dovadă de fiecare dată când te abordez cu intrebări legate de o alimentație mai sănătoasă. Cat am colaborat am simțit că nevoile și dorințele mi-au fost luate in considerare; m-am exprimat liber, m-ai inteles, comunicarea este deschisă și prietenoasă. Meniurile alimentare sunt bine gândite și personalizate. Datorită tie am reusit sa slabesc 12 kg in 3 luni. MULTUMESC!

Ionut


12 săptămâni de regim și 15 kg minus. Fără efort, fără a simți lipsuri, mâncând aproape orice și cu cel puțin 3 mese principale pe zi. Îți mulțumesc pentru ajutorul acordat și dacă revin la vechile obiceiuri nesănătoase , știu acum la cine să apelez.

Cristian


Serviciile oferite au fost deosebite și de fiecare dată de ajutor în 2 luni am dat jos 15 kg prin servicii oferite exclusiv online se puteau și mai mult dar mai am picat în ,,păcat,, .Recomand cu încredere o persoană tânără și deschisă și oricând online alături de ține. Am recomandat-și offline mai multor persoane care sunt și ele pe calea cea bună.

Alina


Îți mulțumesc foarte foarte mult pentru ajutor!

Andra


Cu un regim alimentar sănătos creat de doctor Oana Ciuhureanu am reușit sa slăbesc -27 kg. Și nu mă opresc aici. Mulțumesc Oana

Nico


Datorită doamnei doctor Oana Ciuhureanu mi-am revenit rapid după 2 nașteri. Mulțumesc doctor Oana Ciuhureanu. Recomand

Lorena


-30 Nu credeam vreodată ! Îți mulțumesc din tot sufletul meu că mă ajuți și că îmi ești alături ! În doar o luna .. așa reușită și este meritul tău ! Ești cel mai bun și talentat om pe care l-am cunoscut! Mulțumesc din inima ! Nu credeam că în viață asta .. o altă persoană , care nu face parte din familia mea , nu îmi era nici prieten, nici cunoștință .. mă va putea ajută atât de mult ! Îți mulțumesc enorm pentru grijă ta și pentru toate sfaturile tale! Mai am de lucru, dar sunt fericită pentru început și ușor ușor se văd rezultatele! Recomand cu mare căldură tuturor persoanele care au nevoie de ajutor! Doctor Oana este un om minunat,care îți explică tot, vorbește frumos, se preocupă de fiecare, are răbdare și își face meseria din tot sufletul! Mulțumesc Oana! Te pup!

Andra


-32 kg dacă eu am reușit sigur poți și tu. Mulțumesc doctor Oana Ciuhureanu

Darius


20 de kg în 3 luni! Nu am crezut vreodată că voi reuși să slăbesc atât de rapid și eficient! Mulțumesc Dr. Oana pentru tot ajutorul!

Scarlat


Mulțumesc din suflet ptr dietă, am reușit sa slăbesc 18 kg și datorita sfaturilor date reușesc sa mă mențin. Mulțumesc!!Mult succes în continuare!!

Iordan


În 4 luni am scăpat de: perna soției peste față în timpul nopții, ghiozdanul din față 🥳 ,pastilele pentru tensiune, somnul greoi, starea de somn din timpul zilei, oboseala la cel mai mic efort, dușurile din timpul nopții, de 24Kg ….mai pe scurt un 360* Bine meritat…Recomand 10+ …Tot ce trebuie să faci Tu ca persoană, sa te ții de program, să nu Te păcălești cu , hai că merge un pic de…, azi nu am chef..etc… Mulțumesc …..Respect

Dana


-16 kg Multumesc frumos de susținere.  Recomand Doctor Oana Ciuhureanu

Daniela


Am ajuns în situația în care mi-am dat seama că toate dietele inutile pe care le-am încercat să le țin îmi pot afecta grav sănătatea și atunci mi-am zis ,, Merg la nutriționist. E ultimul lucru pe care îl mai încerc!” Așa am ajuns în cabinetul doamnei doctor Oana Ciuhureanu, căreia îi mulțumesc din suflet că mi-a deschis ochii. Doar prin dumneavoastră am reușit să îmi schimb stilul de viață, învățându-mă care alternative sănătoase și gustoase există pentru prostiile comerciale pe care le întâlnim pe toate rafturile din supermarket. Mă simt foarte bine de când consum mâncare sănătoasă, dar mai ales recomand o discuție cu doamna doctor. Datorită dumneavoastră și a voinței mele bineînțeles 😜 am reușit să slăbesc 12 kg in 2 luni. Mulțumesc !!!! 💗💗💗💗💗💗

Angelica


Recomand cu mare drag! Eu în 2 luni am slăbit 14kg, fix cum nu mă așteptam: mâncând foarte sănătos și f f f f gustos totul. Oana is the best!!!!

Raluca


20 kg Recomand! nota 10 pentru implicare și seriozitate!🏅🏅🏅 Simply the best! Mulțumesc doctor Oana Ciuhureanu

Marian


Au trecut 6 luni de când am început regimul și viața mea e schimbată complet! Am slăbit 49 kg, dar dincolo de acest aspect fizic, mă simt absolut minunat în corpul meu. Mulțumesc doctor Oana Ciuhureanu
Str. Negru Voda, nr. 2, bl C4,
Sc. 1, Et. 2, ap. 11
(reper: P-ța Unirii, Institutul Bancar Român)
Sector 2, București Luni — Vineri: 10 — 20